Cieszymy się ogromnie ogłaszając, że znaleźli się pierwsi fundatorzy, którzy nie tylko podjęli wyzwanie, ale także stanęli na wysokości zadania, wspierając akcję „Zostań Fundatorem! Zaopiekuj się osobiście dziecięcym nagrobkiem!” 🕊️
Mali darczyńcy: Zuzia i Franek, którzy zwrócili się do swoich rodziców z propozycją wsparcia akcji, kilka dni temu odwiedzili Ustroński Cmentarz. Tam, z pełnym zaangażowaniem, dokonali wyboru konkretnego nagrobka, postanawiając się nim zaopiekować. To dzięki hojności i zaangażowaniu pierwszych fundatorów, akcja „Ustrońskie Dusze” nabiera tempa.
W związku z tym, Fundacja serdecznie zaprasza wszystkich do bezpośredniego wsparcia tego przedsięwzięcia.
Jak możesz pomóc?
🔹Wybierz Zaniedbany Grób Dziecięcy:
Przejrzyj dziecięcą część cmentarza i wybierz grób, który wymaga szczególnej uwagi.
🔹Wybierz Typ Nagrobka:
Zdecyduj, jaki typ nagrobka byłby najbardziej odpowiedni dla wybranego grobu.
🔹Wpłać Darowiznę:
Wpłać swoją darowiznę, aby umożliwić zakup materiałów i pokrycie kosztów związanych z renowacją lub postawieniem nowego nagrobka.
🔹Zostań Fundatorem, to takie proste!
Wszystkie formalności związane z twoim zaangażowaniem, od wyboru grobu po organizację renowacji, zostaną załatwione przez Fundację Mikołajek Nadmorskich. Z niecierpliwością czekamy na kolejne zgłoszenia, ponieważ razem możemy zdziałać znacznie więcej. Dziękujemy wszystkim, którzy już dołączyli do naszej misji ocalenia „Ustrońskich Dusz”.
Zgłoszenia:
💙 505 707 985